SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

BİR BAĞIŞ ÜÇ HAYAT

BİR BAĞIŞ ÜÇ HAYAT
Bu haber 18 Temmuz 2019 - 11:00 'de eklendi ve 494 views kez görüntülendi.

Taşova’nın Yeşilırmak Mahallesi Bağdat Caddesi ikamet eden Fatma Yaşuk(65), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti ve ailesi organlarını bağışlayarak 3 hastanın umudu oldu.
Fatma Yaşuk, 2015 yılı Kasım ayından sonra uzun bir süre Suluova’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Huzurevinde kalmış, bir süredir de Bursa’daki kızının yanında ikamet ediyordu.
Bursa’dan İnegöl Devlet Hastanesi Yoğun Bakım ünitesine sevk edilen ve hayatını kaybeden Fatma Yaşuk’un ailesi organlarının bağışlanmasını istedi. Yapılan araştırmalar sonucunda hayatını kaybeden kadının sol böbreği Çanakkale, sağ böbreği ile karaciğerinin ise Bursa’da organ bağışı bekleyen toplamda 3 hastaya uyumlu olduğu tespit edildi. Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi, Bursa Acıbadem Hastanesi ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden organ alım ekibi İnegöl’e geldi. Yaklaşık 4 saat süren operasyonla alınan 3 organ özel koruma kutularına konularak hastalara götürüldü.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA